Sunday, June 23, 2024
HomeAktuelnoPismo donatorima

Pismo donatorima

Bismillahi-r-Rahmani-r-Rahim
(U ime Allaha Milostivog Svemilosnog)

Draga braćo i poštovane sestre
Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Švedska Dawetska Organizacija se ovom prilikom želi zahvaliti svima onima koji su svojim donacijama pomagali školu Kur’ana u gradu Norrköpingu. Zgrada u kojoj se nalazila škola je prodana. Firma koja je kupila zgradu odlučila je renovirati čitav objekat i prepraviti ga u stanbeni prostor. Zbog gore navedenog škola Kur’ana je prinuđena da napusti prostorije.

Obavještavamo sve one koji su izdvajali svoj imetak plačajući kiriju za školu Kur’ana, da tih troškova više nema. Mi uistinu molimo Uzvišenog Allaha da obilato nagradi svakog onog koji je na bilo koji način pomogao ovo hairli djelo, amin!
Svi oni koji žele obustaviti svoje donacije mogu to učiniti tako što će nas kontaktirati putem maila cajkovski@gmail.com.
Veoma je važno da sami ne obustavljate autogiro, jer tad onemogučavate SDO da sa vašeg računa skida mjesečnu članarinu.

Ako kojim slučejem ipak želite uplačivati kao i do sada, SDO će te pare automatski usmjeriti za dawu. Znači ako neko želi i dalje da donira jedan dio svog imetka za Švedsku Dawetsku Organizaciju, može to uplatiti u dawetski fond. Više informacija o dawetskom fondu možete naći na stranici www.s-d-o.org
Članarina se nastavlja plačati putem autogiroa kao i do sada.

Odbor SDO-a

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments